top of page
  • Janne Heinluht

Misasi on Kaksikhing/Kaksikleek?



Kaksikhing on kõikidest võimalikest romantilistest sidemetest, kellega sa kokku satud, kõige arendavam, avardavam ja väljakutseid esitavam side.




Kaksikhing on oma olemuselt SINA, teise inimese kehas.




Kaksikhing on Sinu TÄIELIK peegelpilt, mis teebki selle sideme väga intensiivseks kuni te mõlemad joondute oma kõrgema minaga.

Oma eesmärgilt on see suhe spirituaalne ülestõusmise teekond, ilma millele pühendumiseta on teie kahe kokku saamine ja kooshoidmine võimatu.

Sellepärast suurem hulk Kaksikleeke, kes on kohtunud, ei suuda seda suhet toimima saada ega kauem kui mõned nädalad säilitada, kuniks toimub energeetiline laialipaiskamine.

Kaksikhing on fenomen, kus sinu hinge täpne energeetiline muster on teises polaarses kehas.


Kui need kaks inimest nüüd üksteisele lähenevad, hakkab käivituma intensiivne energeetiline muster nende vahel, kus ühelt poolt on tugev magnet, mis neid tõmbab teineteise suunda, teisest küljest tuleb esile KÕIK, MIS SA EI OLE - uskumused, harjumused, käitumised, tingimused lapsepõlvest, eelnevatest generatsiooniest, millest on vaja vabaneda, et JOONDUDA OMA ALGSE OLEMUSEGA, mis on sinu hing/ Kõrgem mina /jumalikkus ehk Sinu Kaksikhing.

See on nn tervenemise teekond, vabanemise teekond, kus sa pead olema ühildunud oma Kõrgema minaga, et säilitada Liitu oma hinge signatuuriga/sinu Kaksikleegiga. Seda teadvuse avardunud seisundit nimetatakse ka Sisemiseks Liiduks või Zeniks.

Seega on tegemist tõetruu spirituaalse teekonnaga duaalsusest ühtsusteadvusesse, kus ego meel peab olema teel taltsutatud.

Kuna mitteteadvel inimene ei ole teadlik iseendast, ei ole ta enamasti võimeline ära tundma omaenda peegeldust teises inimeses - seetõttu oma Kaksikhinge ära tundmine eeldab avardunud teadvust ja juhtub sageli alles spirituaalse ärkamise järel. Universumi reeglid on töös sellegipoolest, oled Sa ärkvel või mitte, ning teevad endast kõik, et neid kahte, oma algolemuselt teineteise jaoks perfektset partnerit kokku viia kui nad juba on kohtunud.


323 views0 comments
bottom of page